joi, 6 mai 2010

Un Post Porno legat de ziua barbatului

Am incercat sa nu vorbesc prostii la mine blog dar acum chiar trebuie. Oricum voi folosi doar scurtaturii si daca sti de la ce vin scurtaturile atunci e prea tarziu sa te simti ofensat de ce voi scrie. Plus nu te obliga nimeni sa citesti.

5 Mai, ziua barbatului.
Locatie : Bucuresti, Parcul Tineretului.
Organizator : Bergenbier
Invitati destui, ii voi lua pe rand conform sirului de evenimente.

Ziua barbatului din pct meu de vedere.



Ca sa ajung la scena a trebuit sa ma bag pe sub un gard, sa cobor o panta (dar panta), daca ar fi cazut unu din spate ne lua pe toti ca la bowling pana jos, sa trec printr-un teren "accidentat" ca sa ajung la o coada unde lumea statea sa intre in incinta concertului tot printr-un gard.

Dar ce conteaza toate astea daca e bere. Asa ca never mind, ma bag la coada si bag 4 beri una gratis, plus la 5 pahare goale primeai o bere moca. Sa fi vazut apoi romanii cum au devenit toti eco. Ii vedeai pe unii cu ditamai carnatul de pahare.

Canta Anda Adam. Anda Adam mai canta ! Sincer eu cred ca mai bine ramanea la reparat motoare dar I can't judge.

In spatele meu, se aseaza frate grupul "pace si prietenie". Adica bineinteles acei indivizi care nu o sa ii inteleg niciodata, si anume un chitarist si 3-4 adepti care canta in jurul aluia cu chitara. Dar ce pm frate ? Era concert Jimmy Hendrix ? Si daca ar fi fost de ce as fi vrut sa ii ascult pe ei ? Eu cred ca oameni venisera sa se lanseze in industria muzicala asa ca trebuit sa ma mut.

Anyway, ce ma deranjat pe mine cel mai mult la "gloata" de la "ziua barbatului" urmeaza.

Termina Anda de cantat si marii prezentatori Vintila si Sara ii fac intrarea marelui Emerich Ienei. Bun, nu sunt eu fan futbol dar mi s-a parut tare cand au organizat astia pe scena un concurs de duble si premile de consolare au fost o minge semnata de Emerich Ienei, iar marele premiu o minge semnata de CAPITANUL ! Chivu, care apare si pe un televizor sa isi ceara scuze ca nu a putut fi prezent. Si cum nu sunt fan futbol, si cum asta era chel, si dupa ce si-a terminat discursul nu a aparut nici un mezel, cu greu mi-am dat seama cine e chelu ala de la TV.

Anyway, ideea era ca Emerich Ienei este mult sub Chivu. Sau cel putin asta am inteles eu dat fiind faptul ca el a dat cu subsemnatul pe mingile de consolare.

Apare pe scena si 2 scandarbisti, unu a fost chiar funny asa. Of course vine si Doroftei cu Sora. Doroftei frate zici ca s-a lovit la c***e. Asa vorbea la microfon.

Urmeaza Zdob si Zdup. Lumea canta, danseaza cu toate ca nu le-a bagat subtitrare pe ecrane.
Veselie frate, veselie.

Apar si prea mult asteptatii, PA-RA-ZI-TII. Si acum urmeaza si intriga povestirii mele.
Suntem un popor GAY ! De ce ? Canta astia 2, 3 melodii dupa care, ma trezesc ca toti din jurul meu cantau : "SA SUGI P*LA DE ZIUA TA". WTF ?! Sa o sugi tu ! Cum poate "gloata" sa cante asta de ziua ei ?

Deci era "ziua barbatului".

Ma enervez, ma duc sa mai bag o bere in contul celor 10 pahare goale stranse. Of course se terminase, ma enervez mai rau si ma duc acas'. Nu avea rost sa stau sa vad cum aia din jurul meu si-o sug.

Asa ca de 5 mai, o sugi. Esti barbat ? O sugi. Iti place Parazitii ? O sugi.


Nou ? Iti place ce citesti ? Aboneaza-te ! si mai treci pe aici.

0 :

Comment here

Tu ce ai de zis in privinta asta ?