joi, 12 august 2010

Romania


Traiane, si noi am iubit-o pe Romania, dar platonic!




Ieri, la Doljesti (imi place sa cred ca e undeva linga Caracal), Traian Basescu i-a spus unui jurnalist de la Agerpres ca, daca si-ar iubi tara, el, jurnalistul, si mai multi romani, atunci am avea "sanse de progres". Asadar, dupa Vintu, Voiculescu, profesori, magistrati, pensionari, profesori, iata o noua cauza pentru care Romania nu o duce mai bine. Nu o iubim.

Haideti sa va spun ceva, domnule presedinte. Sa stiti ca si noi am iubit-o pe Romania. Dar, dupa ce noi o tineam de mina si o plimbam prin parc sub clar de luna recitindu-i din Eminescu, veneau baieti ca dumneavoastra si o mameleau in scara blocului.

Dupa ce noi faceam planuri de viitor cu ea, veneau de-alde Videanu si Berceau (si altii inaintea lor) si se comportau cu ea de parca ar fi fost Jena Jameson. Venea Blaga, ii punea drapelul pe fata, si o plesnea peste fund pina dimineata.

Si noi am iubit-o pe Romania, sa stiti! Dar ca orice fata saraca si prostuta, s-a dus dupa aia cu bani. Acuma, ca i s-au lasat titele si a facut curul cit China, veniti sa ne-o puneti in brate. Ne pare rau, dar sintem la munca in strainatate!


Alta Stire interesanta : www.gandul.info


Gândul a remarcat că preşedintele nu apare pe lista donatorilor anticriză pe iulie. Preşedintele şi consilierii săi au reacţionat imediat, dar în mod diferit
tenţionat de Gândul că nu se regăseşte pe lista "do-natorilor" anticriză pe lu-na iulie, dată publicităţii marţi de către Ministerul de Finanţe, preşedintele Traian Băsescu s-a făcut foc şi pară. "De plata acestor bani se ocupă Serviciul Administrativ. Am înţeles că persoana care are în sarcină această situaţie este în concediu. Să vină din concediu şi să facă această plată", a declarat preşedintele la Radio România Actualităţi.
Citate Base :
"Domnule, nu eşti bronzat, n-ai fost în concediu. Parlamentarii sunt bronzaţi şi s-au şi supărat că le-am luat 25% din salariu, deşi ei nu sunt niciodată de găsit în sălile de şedinţe"
"Eu i-as spune domnului profesor ca dansul are totusi 16 ore pe saptamana, iar eu muncesc 16 ore pe zi. Daca face socoteala la plata cu ora, s-ar putea sa constate ca e mai bine platit decat mine, pe ora"
Patania presedintelui Traian Basescu, care s-a folosit gresit de un betisor de curatat urechi, astfel incat urechea i-a sangerat, se inscrie in seria celor mai stupide accidente suferite de liderii lumii. businessmagazin.ro
Presedintele a adaugat ca el insusi avea, la inceputul carierei, "un salariu mai mic decat femeia de serviciu de la Navrom", dar dupa 30 de ani, acum ca presedinte a ajuns la un salariu de 6.000 de lei. "Orice roman poate sa aspire la functia de presedinte", a completat in gluma Traian Basescu. businessmagazin.ro
"liberalizarea pietei muncii a fost cel mai important obiectiv al Romaniei - dreptul nostru de a pleca acolo unde ne e mai bine". Basescu le-a multumit romanilor care au ales sa plece sa lucreze in strainatate, in loc sa ramana in tara si sa ceara ajutoare sociale.
"Adun debitul Prutului cu debitul Dunării şi cu debitul actual al Siretului şi nu îmi iese inundaţie"
- "Ma pot supara pe oricine", a spus Basescu dupa ce a fost intrebat daca s-a mai linistit dupa discutiile cu oamenii din Saucesti. "Nu vreti sa-l dati putin mai incolo pe domnul. Nu vreau sa raspund la provocari", le-a cerut presedintele garzilor sale, referindu-se la repoterul care insista cu intrebarile. http://www.gandul.info/

0 :

Comment here

Tu ce ai de zis in privinta asta ?