miercuri, 17 februarie 2010

Jocurile video interzise

A trecut ceva timp de cand nu am mai postat nimic. Ce pot sa zic, m-am angajat. Poate ca este mai bine ca numai postez toate porcariile doar de dragul de a posta.

Subiectul asta mi se pare foarte tare.

Nu stiu care dintre voi cititi ziarele dar daca nu le citit va spun eu cam care sunt titlurile ziarelor cu legatura la Grecia :


Business Magazine : Grecia ar trebui lasata sa intre in faliment
Ziarul financiar : Grecia este tinta unor atacuri speculative fara precedent, se plange seful guvernului de la Atena



TimesOnline : Hard Times In Greece

etc. In fine cautati pe google si mai gasiti o mie de articole cu titlul "In grecia e prapad".
Foarte interesant este ca acest prapad, speculeaza uni ca a fost produs intentionat de mari moguli. Despre asta poate alta data.

Dar dupa ce am citit articolul de azi, cred ca "astia" isi cam merita soarta.

Este vorba despre legea 3037/2002, lege care interzice orice fel de joc electronic, nu numai persoanelor juridice ba chiar si persoanelor fizice. Ba nu, chiar si strainilor. Adica daca tu te duci in Grecia in vizita, te opreste asa intamplator politia, si se uita in telefonul tau, gaseste un joc, amenda, ba chiar poate puscarie.

Mda... pe mine m-a lasat paff stirea astea. Si cand stau sa ma gandesc ca am fost acum vro 2-3 ani in grecia si sigur am avut psp-ul cu mine, si daca nu, un joc pe telefon tot aveam. Cat de idioata poate sa fie legea asta ?

Cum ar fi sa traiesti intr-o lume fara Mario, fara Snake de la Nokia, fara Tetris. Ca sa numai zic de jocurile noi aparute acum de care probabil multi dintre noi suntem mai mult sau mai putin dependenti.

Eu am crescut alaturi de jocuri si nu vreau sa cred ca ar putea disparea pentru totdeauna din viata mea.

AICI gasiti cel mai mare prostestator al acestei legi, si AICI puteti semna si o petitie impotriva acestei legi tampite. Eu am semnat-o :




31686.Horbaniuc VladLet us play !
Printre alte semnaturi :




31669.N-KidI could cry...when i imagine my life without games...man...half of my day i spend on games...i have such a huge collection of games...its almost going through roof...i'd kill someone if they banned games in my contury...
31662.Guillaume MONTAGNANAGames are important, it allows use to escape into an interactive world beyond your imagination...

Si poate cel mai misto comment :




31680.Dagmar HarmsenΓια αυτά που είναι αυτός για να είναι καλός; Αυτός πρόκειται να κερδηθεί μια πολύ ηλίθια επίδειξη της δύναμης και προφανώς εύκολων χρημάτων δυνατότητας.
Termin cu un clip al jocului meu preferat (ala taiat pe fata e Squall) :

Un comentariu:

  1. Hmm is anyone else encountering problems with the images on
    this blog loading? I'm trying to find out if its a problem on my end or if it's
    the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.
    My page ... insomnia

    RăspundețiȘtergere

Tu ce ai de zis in privinta asta ?