vineri, 24 septembrie 2010

Teapa pe net

Am avut la vanzare o motocicleta, Honda CBR 125CC pe Autovite.


Se pare ca niste Africano-Hackeri au hotarat ca noi romanii suntem mai prosti si putem fi tapitii usor.
Atasez mail-uri :
El se pare ca scrie cu google translate, cea ce e putin fustrant pana iti dai seama cam ce vrea sa spuna.


Primul mail al lui care vine direct de pe autovite :

Hello Mr/Mme
I am Mr. Charles Perriez, I am owner managing d' a store of motor bike in Africa of l' west precisely ivory Cost.
 I have just seen your advertisement of motor bike and I am interest by your motor bike, j' would like to have more details on the price and l' mechanical state of the motor bike if possible to forward me 2 or 3 photographs of the motor bike.
 I am on standby to read you thank you.
 Very Cordially Mr. Charles Perriez
 

STORE MOTOR BIKE MORE
10 BP 123 ABIDJAN 10
Telph: 0022508132730
Fax: 0022508132727

miercuri, 8 septembrie 2010

Vand Casca Shark RSR2

Vand Casca Shark RSR2. Cu ea vine si cutia, husa, un fel de suport detasabil de se pune in casca pentru a nu se aburi viziera, si daca gasesc si niste folii de se pun pe viziera (fara folii ca nu le-am gasit), exterior.
Marimea numai stiu exact care este, M sau L. Dar cred ca e M.  Marimea L. Trebuie sa verific cand ajung acasa. Tot atunci am sa pun si poza cu ea.

Pret online: fara reducere ;  si cu reducere .
Pretul meu : 1.000 lei nenegociabil. Consider ca este un obiect care nu isi pierde valoarea deoarece iti cam poate salva viata. Daca alegi sa te zgarcesti cu viata ta, nu este problema mea.

Modelul este cel din link-uri. Neagra. Cea ma usoara casca din lume by the way. Altceva de trebuie mentionat ar fi faptul ca mie imi vine foarte bine pe cap. Daca nu ai un cap oval, si daca ai incercat o casca de la ARAI si nu ti se potriveste pe cap, atunci asta o sa ti se potriveasca de minune. Se poate incerca la YAMAHA pe dn1. Pusa pe cap, o sa iti stea exact cum este recomandat. Cred ca este si singurul distribuitor din romania de shark, poate ma insel, si are niste preturi exorbitante.

Nu a fost accidentata, este ca noua. Doar urme normale de uzura. Folosita aprox. 1 an, si cam odata la cateva weekend-uri deoarece numai in weekend cand ajungeam acasa (Campulung Muscel) aveam ocazia sa ma dau cu motorul. (lucrez in Bucuresti).

O puneam la vanzare mai devreme dar am asteptat sa dau motorul mai intai. Si acum o saptamana s-a dat.









vineri, 3 septembrie 2010

Imnul Crizei

miercuri, 1 septembrie 2010

Poze de la peste